Mihai Anghel

Tourist Consultant

Să ne cunoaștem!

Prima interacțiune cu ceea ce inseamnă Japonia a fost probabil in anul 2011-2012, cănd așteptam cu nerăbdare ora 20:00 pentru a porni televizorul și a începe să urmăresc animațiile japoneze de pe canalul de televiziune Animax. Atunci a fost momentul în care interesul și dorința mea de a ști mai multe despre cultura japoneză au început să crească constant și au rămas la fel de puternice până în ziua de astăzi.

 

In prezent sunt student la Universitatea din București, specializarea „Geografia Turismului”. Încă din perioada facultății, am început să studiez limba japoneză, iar în anul 2022 am reușit să obțin certificatul de competență japoneză, nivelul N5. Acum planific cu atenție itinerariul primei mele călătorii în Țara Soarelui Răsare, călătorie pe care o aștept cu nerăbdare. Sentimentul de a ajunge în cele din urmă în locul pe care l-ai visat de atât de mult timp, de a degusta preparatele tradiționale, de a admira natura japoneză, precum și de a te plimba pe micile străduțe din marile orașe, admirând arhitectura care îmbină tradiționalul cu modernul, este unul unic și de neegalat.

Datorită hobby-ului și pasiunii mele pentru Japonia, am ajuns în echipa Japan by Myself, un loc în care pot să împărtășesc cunoștințele pe care le-am acumulat de-a lungul timpului cu alți oameni care sunt la fel de atrași de Țara Soarelui Răsare ca și mine.

Pasionat de Japonia:
din 2011
Nivel limba japoneză:
N5
Turiști consiliați:
15+
Ore documentare:
1000+