Mihai Anghel

Tourism Consultant

Să ne cunoaștem!

Prima interacțiune cu ceea ce inseamnă Japonia a fost probabil in anul 2011-2012, cănd așteptam cu nerăbdare ora 20:00 pentru a porni televizorul și a începe să urmăresc animațiile japoneze de pe canalul de televiziune Animax. Atunci a fost momentul în care interesul și dorința mea de a ști mai multe despre cultura japoneză au început să crească constant și au rămas la fel de puternice până în ziua de astăzi.

 

Experiența mea în Japonia a început în toamna anului 2023, când am ajuns pentru prima dată în țară, cu un rucsac în spate și călătorind de unul singur. Am dedicat câteva luni planificării itinerariului meu, ajustându-l în mod constant până în ziua sosirii în țara Soarelui Răsare. Nu pot decât să împărtășesc că senzația de a ajunge în sfârșit în locul pe care l-am visat atât de mult timp, de a savura preparatele tradiționale, de a admira frumusețea naturii japoneze și de a explora micile străduțe ale marilor orașe, în timp ce te minunezi de arhitectura care îmbină tradiționalul cu modernul, este cu adevărat unică și de neegalat.

Datorită hobby-ului și pasiunii mele pentru Japonia, am ajuns în echipa Japan by Myself, un loc în care pot să împărtășesc cunoștințele pe care le-am acumulat de-a lungul timpului cu alți oameni care sunt la fel de atrași de Țara Soarelui Răsare ca și mine.

Pasionat de Japonia:
din 2011
Nivel limba japoneză:
N5
Turiști consiliați:
30+
Ore documentare:
1000+