Oana Pricop

Free Spirit Inspiration

Să ne cunoaștem!

Fericirea e simplă și ieftină. Probabil că primul, cel mai simplu și mai
mare secret al fericirii este să faci, când cre
ști mare, exact ce ziceai când erai mic. Eu doream să mă fac călător!

Avem o mătușă care călătorea mult. Soțul ei lucra în cadrul ambasadelor și mergeau împreună pe te miri unde prin lume. Și, de câte ori revenea înapoi, îmi povestea cum a fost prin locurile vizitate. Avea un dar fantastic să mă ducă și pe mine cu gândul acolo de unde ea tocmai venise. De exemplu: când îmi povestea de piețele din Cairo, eram în piețele din Cairo.  Asta am vrut să mă fac și eu: călătoare! 

 

Și când Alina, acum 14 ani, a început să-mi povestească de Japonia, de haosul controlat din Tokyo, de zen-ul din Kamakura, de străduțele care ascund povești de dragoste din perioada Edo ale Kyoto-ului, de samurai și geishe moderne, care arată diferit de strămoșii lor, dar au aceleași principii solide, am știut cu fiecare cuvânt pe care îl auzeam că Japonia este una din acele destinații care îndeplinește toate condițiile pentru a o arată cu mândrie oricărui călător Free Spirit.

Japan by myself este un proiect special pentru mine și împreună cu echipa de specialiști în turism de la Free Spirit Travel, pasionați de călătorii și iubitori de free spirit, voi sprijini și ne vom pune la bătaie experiența pentru a ne asigura că fiecare călător Japan by Myself are parte de The best of.  

Pasionată de Japonia:
din 2008
Experiență de manager în turism:
din 2006
Țări vizitate:
peste 30
OanaPricop