Alege-ți experiența

Basic_JapanbyMyself


JBM BASIC

JBM BASIC este destinat celor ce călătoresc pe cont propriu, care au deja planificată călătoria, însă își doresc îndrumarea noastra pentru a pune la punct în cel mai mic detaliu aventura în Japonia.

Bestof_JapanbyMyself


BEST OF JBM

BEST OF JBM este destinat celor care își doresc să viziteze Japonia pe cont propriu, dar care încă nu și-au planificat și rezervat călătoria, și își doresc să aibă alături în acest proces un consultat cu experiență, care cunoaște diferențele culturale și care în primul rând vă salvează timp.

Premium_JapanbyMyself


JBM PREMIUM

JBM PREMIUM este destinat celor care își doresc să exploreze Japonia ghidați de profesioniști din primul moment al planificării. Toată atenția și expriența noastră este îndreptată către conceperea unei călătorii unice cu experiențe exclusiviste.

Small Group Trip
Friends group trip
Business Trip
Romantic Trip
Previous slide
Next slide

Small group trip

Small group trip este ideal pentru familii sau maxim patru prieteni care vor să călătorească împreună în Japonia. Un grup mic se armonizează ușor, mai ales atunci când știți să jonglezi cu traseul zilei în așa fel încât toți membrii grupului să primească ce își doresc.

Friends group trip

Friends group trip adună prieteni cu afinități și dorințe identice pentru o călătorie în care să se bucure și să experimenteze împreună. Noi suntem cei care vă ascultăm pe toți și concepem un itinerariu care să mențină armonia pe tot parcursul călătoriei.

Business group trip

Business group trip este destinat călătorilor în scop profesional în Japonia, dar care își doresc totodată să exploreze și cultura și civilizația nipponă. Pe lângă itinerariu și consultanță turistică personalizată îți oferim de asemenea un ghid practic și sfaturi utile pentru întâlnirile de business și consolidarea parteneriatelor într-o societate în care conduita afacerilor este total diferită de cea occidentală. Avem experți în echipă!

Self drive trip

Self drive este recomandat iubitorilor de călătorii cu mașina și aventurierilor. Mașina îți oferă libertatea să descoperi locuri mai puțin accesibile, dar te și provoacă. Atenție, în Japonia se conduce pe partea stângă, dar asta nu ne împiedică să concepem împreună un itinerariu care să pună în valoare avantajele călătorie cu mașina și să înlăture emoțiile neplăcute datorate incertitudinii și lipsei de claritate.

Romantic trip

O lună de miere în Japonia? De ce nu! Japonia poate să fie romantică, exotică și intimă. O călătorie în doi în Japonia aduce cu siguranță un mare beneficiul relației de cuplu. Avem o listă lungă cu locuri cu energie magică, hoteluri exclusiviste, restaurante în care masa devine o experiență de imaginație gustativă și estetică, baruri cu panorame amețitoare.

Individual trip

Nimic mai prețios ca momentele petrecute singur pe străduțele din Kyoto sau meditând la prezent în băile termale japoneze. O călătorie solo în Japonia vă ajută să vă redescoperiți și chiar să vă recreați. Iar atunci când vreți să împărtășiți cu cineva tot ceea ce vedeți, colegii noștri din Japonia sunt la un telefon distanță. Vă vor însoți și vor împărtăși experiența lor cu mare deschidere. La final, veți avea sigur cel puțin un prieten bun în Japonia.