Experiență Pasiune Implicare Profesionalism

Concept

Japan by myself - Discover Japan, rediscover yourself!

Lady,Tourist Fujimi Inari

Este un concept unic în Romania, prin care definim călătoria ideală în Japonia.

O călătorie personalizată după dorințe, priorități și buget. Japan by myself vă ajută să explorați cultura niponă pe cont propriu sau alături de cei dragi, fiind ghidați pas cu pas de experiențele acumulate ale echipei Japan by Free Spirit.

Încă de la prima întâlnire, fizică sau online, abordăm următoarea voastră călătorie într-o manieră unică.

Suntem conștienți că fiecare dintre noi este diferit și că o călătorie în Japonia creează așteptări diferite.

Încredere

Este una din cele mai importante valori în Japonia. Am învățat din cultura japoneză ce înseamnă loialitate și cum se câștigă încrederea.

Pasiune

Un produs turistic unic și super-personalizat nu se poate realiza decât de către o echipă super-pasionată, atât de destinație: Japonia, cât și de călătorii.

Tradiție

Atenția la detalii joacă un rol major în cultura tradițională japoneză, noi ne-am însușit asta și suntem pregătiți să împărtășim cu voi.

Experiență

Deținem experiența a zeci de călătorii în Japonia, zeci de ani de activitate în consultanță turistică și o completăm perfect cu sute de ore de documentare.

Echipa Japan by Myself

Pasiunea ne face diferiți

Suntem pasionați de cultura niponă, vorbim limba japoneză, suntem exploratori a celor mai ascunse locuri din Japonia și conectați la tot ce e nou și diferit.

Japan by Myself a plecat de la dorința noastră de a împărtăși tot ce-am trăit în Japonia și în relație cu această cultură specială. Chiar și experiențele noastre, ale echipei sunt diferite. De la mediul academic la cel artistic, trecând prin business și până la subcultură, ne completăm într-un mod armonios.

Ghizii noștri

Experiențele noastre

Experiențele sunt cele care ne dezvoltă

ani de experiență
0 +
călători mulțumiți
0 %
parteneri în Japonia
0
pasionați de călătorii în echipă
0

Japan by myself este un proiect powered by Free Spirit Travel, unde am demarat acest proiect timid în 2010. România era o piață mică, turiștii care călătoreau în Japonia erau puțini. Aproape toți preferau grupurile organizate însoțite de ghid.  Pe parcursul acestor ani ne-am bucurat împreună cu sute de turiști de călătoria în Japonia. Am fost fiecare dintre noi, pasionații din echipă, cel puțin o dată însoțitori sau ghizi ai grupurilor de români. Asta ne-a făcut să realizam cât de diferiți sunt de fapt turiștii, respectiv ne-a ajutat să înțelegem așteptările și dorințele fiecăruia. Așa că ne-am propus sa găsim o cale prin care sa oferim călătorilor exact ce își doresc, o cale prin care fiecare dintre ei să poată profita la maximum de timpul petrecut în Japonia, având parte de toate experiențele pe care și le dorește.

Istoria Free Spirit Travel
începe acum 13 ani
Istoria Japan by myself
începe acum 11 ani
Călători de grup în Japonia
+300
Călători Japan by Myself
+100
Călătorii Japan by Myself

De la pasionați, pentru pasionați

Japonia este locul care ne trezește noi perspective.

Au călătorit cu noi în Japonia oameni care apreciază și caută excelența, oameni diferiți, din domenii diferite, dar care au în comun aceeași pasiune și pot spune cu sufletul deschis că experiența cu Japan By Free Spirit a fost una dintre cele mai relevante în privința profesionalismului și a pasiunii. Suntem recunoscuți ca profesioniști de către:

Diana Cosmin, jurnalist ;  Dobro, om de Radio;  Șerban Georgescu, profesor, specialist în cultura japoneză;  Mike Popa, CEO; Diana Dragomir, avocat;  Crina Crăciun, arhitect.