Bianca Yamaguchi

Kansai Guide

Să ne cunoaștem!

După ce am absolvit facultatea de Psihologie la Constanța, destinul m-a adus în Japonia în anul 2011 cu un internship în prefectura Aichi. După internship, am hotărât să rămân aici permanent și m-am angajat în Tokyo unde am lucrat timp de 5 ani.

 

Nu mi-a plăcut viața corporatistă, așa că am devenit freelancer. Acest lucru mi-a permis să călătoresc în diferite orașe, de la Hokkaido până în Okinawa. M-am mutat la fiecare 2 ani și acum sunt stabilită în Osaka unde locuiesc împreună cu fiica mea.

Ador zona Kansai și mi se pare cea mai diversă și mai interesantă din întreaga țară. Poți experimenta Japonia tradițională în Kyoto ziua, și apoi te poți urca în tren pentru a ajunge seara în modernul oraș Osaka.

 

Geishe, samurai, roboței și căței, te poți bucura de Țara Soarelui Răsare în toată splendoarea ei în funcție de pasiunile tale. Fie că îți place istoria, sau animeurile, fie că te pasionează arhitectura sau mâncarea, iți pot garanta că nu e loc de plictiseală! Ba chiar o să vrei să mai vii de încă 10 ori! Promit!

Pasionată de Japonia:
din 2008
Locuiește în Japonia:
din 2011
Nivel limba Japoneză:
N1
Turiști însoțiți:
20+