BEST OF JAPAN ÎN STIL VEGAN

Tokyo → Kanazawa → Shikarawago → Kyoto → Osaka

Da, se poate vegan chiar și în Japonia

Perioadă recomandată:

Aprilie – Mai, Septembrie – Decembrie pentru a evita aglomeratia si temperaturile extreme.

Recomandat pentru:

De ce să alegi Best of Japan în Stil Vegan?

*În continuare îți prezentăm programul recomandat cu mențiunea că acesta poate fi modificat și personalizat în funcție de propriile dorințe.

Ziua 1 București → Tokyo

Nihon e yokoso!

 • Te îmbarci în zborul către Tokyo. Vei ateriza pe insula principală a Japoniei, în cea mai mare metropolă din lume.
Ziua 2 Tokyo

Animat, cosmopolit și vibrant 

 • O zi în care te pierzi prin Tokyo sau îl descoperi ghidat de colegii noștri. Lista ta de obiective în explorarea orașului cu o energie nebună începe cu o oprire „tehnică” la Gara Shinjuku pentru a schimba voucherele JR în abonamente și continuă cu:

  Altarului Meiji – altar shintoist închinat împăratului Meiji și soției acestuia;

  Cartierul Harajuku – punct de întâlnire al tendințelor modei urbane, între excentricitate și kawaii, cu zeci de cafenele și magazine vestimentare;

  Cartierul Shibuya, seara –  cunoscut pentru cea mai tranzitată intersecție din lume, unde peste un milion de persoane se adună zilnic, unde se află statuia bine-cunoscutului cățel Hachiko;

 • Cazare Tokyo.

Ziua 3 Tokyo

Tokyo modern și tradițional

 • Vei continua aventura in Tokyo. Începi ziua în Asakusa, unde vei vizita faimosul templu Sensoji și vei putea admira unul dintre cele mai înalte structuri din lume, turnul Skytree. Aici vei putea încerca diverse dulciuri japoneze din orez.

  Dacă ești pasionat de anime, manga sau gaming, poți să te aventurezi in Akihabara, una dintre cele mai cunoscute zone pentru cultura modernă.

  Pentru prânz, vei gusta un ramen autentic vegan.

  După amiază, vei explora cartierul Ginza, care este renumit ca și cartier pentru modă și shopping, însă straduțele înguste de aici ascund multe secrete.

  Seara, te vei aventura in Shinjuku, pentru a admira luminile orașului pe timp de seara, și pentru a degusta un sake la unul dintre barurile minuscule și tradiționale din Shinjuku.

 • Cazare Tokyo.
Ziua 4 Tokyo 

Zi dedicată cumpărăturilor, experiențelor culinare și relaxării

 • În prima parte a zilei îți sugerăm un tur vegan in Ebisu, o zonă mai puțin vizitată de turiști, dar cu o mare varietate de opțiuni vegane, în special dulciuri. După o plimbare în zonă, vei lua prânzul la unul dintre restaurantele delicioase din zona, apoi vei merge intr-o aventură dulce, pentru a testa câteva deserturi japoneze.

  Vei putea petrece o după-amiază calmă, re-vizitând unul dintre locurile care ți-au placut din oraș, făcând cumpărături sau relaxându-te la o cafenea.

  La apus, te vei îndrepta spre zona Roppongi, pentru a admira orașul de la înălțime intr-unul dintre cele mai bune obsevatoare din oraș.

  Opțional, poți alege o croazieră pe râul Sumida, cu cină tradițională pe o barca japoneză, sau sushi vegan.

 • Cazare Tokyo
Ziua 5  Tokyo → Kanazawa

Către capitala aurului din Japonia

 • Începi ziua cu o călătorie cu trenul shinkansen spre Kanazawa.

  Aici vei găsi câteva dintre cele mai frumoase cartiere de geishe si de samurai, cu case tradiționale din lemn.

  Vei putea găti și mânca sushi vegan, și vizita un castel japonez și una dintre cele mai frumoase 3 grădini japoneze.

 • Cazare Kanazawa

Ziua 6  Kanazawa →  Shirakawa-go → Kanazawa

Japonia autentică

 • Vei începe dimineața cu o scurtă, dar impresionantă oprire în satul tradițional Shirakawa-go. Stilul arhitectural neobișnuit al caselor îți va oferi o imagine unică a Japoniei, așa că îți vei croi cale printre aceste case, însoțit peste tot de culorile pătrunzătoare ale toamnei oferite de priveliștile montane splendide.

  La întoarcere, vei participa la o lecție de gătit feluri japoneze vegane, cu o bucătăreasă experimentată.

 • Cazare Kanazawa
Ziua 7 Kanazawa →  Kyoto

Vechea capitală japoneză

 • După două zile petrecute în Kanazawa, te îmbarci în trenul expres și te îndrepți spre vechea capitală a Japoniei, Kyoto. Acest oraș tradițional este vizitat de mii de turiști care admiră și fac plimbări prin temple și grădini, menite odinioară să relaxeze mintea și să lumineze sufletul. Este poate cel mai bun loc în care te poți bucura de zen-ul japonez.

  Cartierul Higashiyama cu străduțe înguste și case tradiționale, este unul din cele mai bine păstrate cartiere istorice ale orașului.

  Kiyomizudera – Templul Apei Pure, de asemenea patrimoniu UNESCO, cu o istorie de peste 1200 de ani, templul a fost ars sau distrus de nenumărate ori, însă întotdeauna reconstruit. Cu o arhitectură originală, templul dispune de o verandă situată la o înălțime de 13 metri deasupra solului, de unde te poți bucura de o imagine unică.

  Încheie ziua cu un pic de hiking pe muntele ce adăpostește Altarul Fushimi Inari, cunoscut pentru miile de porți mari roșii poziționate una lângă cealaltă.

 • Cazare Kyoto
Ziua 8 Kyoto

Zen-ul și pădurea de bambus

 • Astăzi te vei îndrepta spre Arashiyama, un loc apreciat pentru priveliștile montane încă din Perioada Heiană.

  Dimineața zilei acesteia este dedicată celor două temple, Kinkakuji și Ryoanji, din nordul orașului Kyoto.

  Închiriază un kimono și fă o plimbare prin grădinile Zen ale Templului Tenryuji.

  Vei avea parte de un prânz minunat în stil budist, la un restaurantul al unui templu, cu mențiune Michelin.

  După prânz, fă cunoștință cu sunetul frunzelor din Pădurea de Bambus, sunet ce a fost inclus în topul celor 100 sunete de patrimoniu ce trebuie păstrate în Japonia.

  Dacă dorești să petreci mai mult timp în Arashiyama, atunci Sagano Romantic Train este o activitate perfectă înainte de a te întoarce în Kyoto.

  Pe seară mergi în cartierul Gion care încă mai păstrează farmecul de odinioară. Poate vei avea norocul să vezi și o gheishă grăbită.

 • Cazare Kyoto
 
Ziua 9 Kyoto Osaka

Frumosul oraș nebun

 • Această zi o vei dedica descoperirii orașului Osaka, al doilea cel mai mare oraș din Japonia.

  Districtul Dotonbori – zonă comercială, populară pentru luminile și neoanele colorate, te va surprinde cu o atmosferă diferită de orice ai văzut până acum.

  Cartierului Shinsekai – cel mai pitoresc cartier al orașului, este locul ideal pentru a descoperi ambientul nocturn al orașului Osaka.

  Vei avea ocazia de a experimenta o cafenea cu pisici, sub formă de adăpost de animale, unde te poți juca cu felinele.

 • Cazare Osaka.
 
Ziua 10 Tur opțional

Opțiunea 1: Universal Studios Japan

Te vei îndrepta spre unul dintre cele mai mari parcuri de atractie din Japonia. Aici te vei putea bucura de atractii precum Harry Potter sau Mario Kart. Adrenalină maximă garantată!

Opțiunea 2: Arima Onsen

Dacă preferi să te ohihnești după o călătorie plină și mult mers pe jos, îți recomandăm o zi la Arima Onsen, un orășel cu izvoare termale, situat în nordul orașului Kobe, nu departe de Osaka. Te vei bucura cu siguranță de atmosferă și te vei putea relaxa și avea parte de o experiență unică japoneză.

 • cazare Osaka.

 

Ziua 11 Osaka → București

Azi îți vei lua la revedere de la draga Japonia și te vei îndrepta spre aeroport pentru zborul spre București.
Sayonara!

 

Pentru acest itinerariu poți alege unul din pachetele de consultanță și servicii!

Ideal pentru o călătorie pe care să o păstrezi în amintire ca CEA mai spectaculoasă, bine organizată și echilibrată, îți recomandăm JBM PREMIUM, care include:

Întâlniri de consultanță dedicate conceperii programului în cel mai mic detaliu.

Toate serviciile turistice: bilete de avion, cazări, abonamente de călătorie, transferuri, ghizi locali, rezervări la restaurante; dispozitiv portabil de WiFi.

Manual personalizat al călătoriei tale, cu informații care să te ghideze pe parcursul întregii experiențe.

Grup whatsapp în care comunicăm în fiecare zi și unde îți vom trimite informații despre ziua următoare în format audio pentru a ne asigura că ai parte de călătorie fără evenimente neplăcute și vei profita la maxim de timp și experiența japoneză.

Traseu personalizat în funcție de preocupările și pasiunile voastre.

Consultanță 24/24 la destinație.