1 decembrie în Japonia

Osaka – Kyoto – Uji – Nara – Fuji Hakone – Kamakura – Yokohama – Tokyo

Vibrant, tradițional, aventură, gastronomie, evadare!

Perioadă recomandată:

24 Noiembrie – 3 Decembrie > Ce poate fi mai palpitant decât să fugi în Japonia în vacanța de 1 Decembrie? Am cercetat puțin variante pentru biletele de avion și am găsit cea mai bună metodă să profiți de minivacanță la maxim. Știi deja că nu facem rabat la calitatea călătoriei și nici decum la intensitatea ei, deci am creionat un itinerariu în care nu duci lipsă de nimic relevant pentru Japonia. Desigur că orice zi în plus este un avantaj și ne dă nouă libertatea să-ți arătăm din cărările mai puțin bătute, dar chiar și dacă nu reușești să aloci mai mult timp, avem în plan să te scoatem din clasic și să te surprindem. 

Recomandat pentru:

De ce să alegi 1 Decembrie în Japonia?

*În continuare îți prezentăm programul recomandat cu mențiunea că acesta poate fi modificat și personalizat în funcție de propriile dorințe.

Ziua 1 – 24 Noiembrie – București → Osaka

Nihon e yokoso!

 • Te îmbarci în zborul către Osaka și spre călătoria care îți va schimba viața pentru ca ai ales să călătorești cu Japan by Myself și sloganul nostru este Discover Japan, rediscover yourself!

 
Ziua 2 – 25 Noiembrie – Osaka

Frumosul oraș nebun

 • Astăzi vei explora Osaka, un alt fel de introducere în cultura Japonie.Vei face prima oprire la Dotonbori, cunoscut pentru a fi cel mai animat district al orașului. Aici se găsesc nu doar o mulțime de restaurante cu fel și fel de decorațiuni gigantice și panouri neon, dar și arcade comerciale cu magazine și mici bar-uri izakaya. Poți trăi o experiență de neuitat privind întreg orașul Osaka de la înălțimea lui Abeno Harukas, un simbol al orașului și cea mai înaltă clădire din Japonia. Cel mai bine este să mergi la asfințit, când orașul este acoperit de culoarea soarelui ce apune. Seara, se poate merge pe jos de la Abeno Harukas până în cartierul Shinsekai, un important punct istoric al orașului. Denumirea s-ar traduce „Noul oraș”, fiind construit în 1903, având ca atracție turnul Tsutenkaku, construcția sa fiind inspirată după Turnul Eiffel. Aici te poți bucura de o cină la unele din micile restaurante ce încă mai poartă nostalgia vremurilor trecute. 

 • Cazare Osaka
Ziua 3 – 26 Noiembrie – Osaka

De la istorie la contemporan

 
 • Prima oprire de pe lista de obiective de astăzi va fi Castelul Osaka, construit de către Toyotomi Hideyoshi, ce a dorit ca acest castel să devină centrul unei noi Japonii unite sub ordinul său. Continuă cu Universal Studio, primul parc tematic al companiei construit în Asia. Seara, apusul îți este rezervat la Umeda Sky Buillding.

 • Cazare Osaka
 
Ziua 4 – 27 Noiembrie – Osaka → Kyoto → Osaka

Perlele fostei capitale

 
 • Începi ziua cu Pavilionul de Aur care nu mai necesită nicio prezentare, apoi cu Ginkaku-ji, Pavilionul de Argint, unde se regăsește și una din cele mai frumoase grădini din Kyoto. De aici, pornești pe superba Cale a Filozofului către următoarele temple: Eikan-do și Nanzen-ji, iar apoi o vei lua printre vechile străduțe din cartierul istoric Higashiyama către unul din cele mai importante temple din întreaga Japonia, Templul Apei Pure – Kiyomizu-dera. La finalul zilei vei trece prin superbul cartier al Geishelor, Gion.

 • Cazare Osaka
 •  
Ziua 5 – 28 Noiembrie – Osaka → Nara → Uji → Osaka

Buddhism, ceai și căprioare

 

 • Prima oprirea este la Uji, unde vei putea degusta și cumpăra cel mai bun ceai verde din Japonia, în toate formele lui și vei vizita Templul Byodoin, care se află și pe spatele monedelor de 10 yeni.
 • La Nara, te vei întâlni cu sute de căprioare jucăușe și care te salută cu mici plecăciuni, în timp ce te plimbi prin Parcul Central din Nara, în drum spre una dintre cele mai mari clădiri de lemn din lume, Templul Todaiji.
 • Ultima seară în Osaka o vei petrece în vibrantul oraș Osaka, al doilea cel mai mare oraș din Japonia. Cartierul Namba și strada de cumpărături Dotonbori vor oferi atmosfera perfectă pentru o viață de noapte antrenantă și lumini ca în Las Vegas. Recomandăm să încercați takoyaki, „găluște” umplute cu caracatiță, Osaka fiind locul unde au fost inventate.
 • Cazare Osaka
 •  
 
Ziua 6 – 29 Noiembrie – Osaka → Hakone Fuji

La poalele lui Fuji Sama

 

 • După o zi plină de agitație pozitivă, dar totuși copleșitoare, te urci în shinkansen și după numai o oră ajungi aproape de simbolul Japoniei, Fuji san. Dacă încă mai ai energie, îți propunem un traseu turistic cu câteva mijloace de transport distractive: de la tren turistic, la funicular, telecabină și vaporaș în Parcul Național Hakone Fuji, traseu care îți va da ocazia să vezi peisajele mirifice și dacă este senin, pe Fuji san în toată splendoarea lui. Dacă nu mai ai energie și vrei doar să te relaxezi, nici un alt loc nu poate să fie mai potrivit decât un han tradițional japonez cu onsen. Onsen-ul este spa-ul japonez în care vei avea ocazia să te relaxezi în apa termală, afară, privind o grădină japoneză înzăpezită sau o panoramă perfectă.  
 • Cazare han tradițional japonez cu spa în Hakone
 
Ziua 7 – 30 Noiembrie – Hakone Tokyo

De la Fuji, la Edo via Manga

 
 • Azi te vei îmbarca iar în shinkansen, pentru a te întoarce în vibranta metropolă Tokyo.
 • Îți spunem doar atât: astăzi vei trece prin 400 de ani, de la zone care amintesc de Tokyo de la 1600 din perioada Edo la Tokyo șocant și fascinant al adolescenților pasionați de anime, manga sau Jpop. Toate aceste imagini ți se arată în Tokyo pe traseul de la Asakusa la Akihabara. Nu rata vizita la Muzeul Ghibli, necesită programare cu mult timp în avans.
 • Cazare Tokyo
akihabara
Ziua 8 – 01 Decembrie – Tokyo

Tokyo animat, cosmopolit și vibrant  

 • O zi în care explorezi Tokyo ghidat de unul dintre colegii noștri. Lista ta de obiective în orașul cu o energie nebună cuprinde: Cartierul Shibuya și intersecția cunoscută pentru marea de oameni ce o traversează în același timp din cinci direcții, insula artificială Odaiba și un apus de soare de pe Rainbow Brige, o seară plină de lumini, zgomot și culoare în Shinjuku, cartierul ce nu doarme niciodată.
 • Cazare Tokyo
 
Ziua 9 – 02 Decembrie – Tokyo Kamakura Yokohama Tokyo

Istorie, tradițional și viitor

 • Te așteaptă o zi plină. Vei petrece jumătate de zi în Kamakura pe străduțe pitorești și în fața Marelui Buddha, iar cealaltă jumătate de zi în nebunia din Minato Mirai, cartier futurist al orașului Yokohama.

 • Cazare Tokyo
Kamakura Kotokuin Japan by Free Spirit
 
Ziua 10 – 03 Decembrie – Tokyo → București

Ultima zi pe planeta Tokyo

 • Azi îți vei lua la revedere de la draga Japonia și te vei îndrepta spre aeroport pentru zborul spre București, dar nu înainte de a face ultimele cumpărături și poze cu care îți poți face prietenii geloși!

Pentru acest itinerariu poți alege unul din pachetele de consultanță și servicii!

Ideal pentru o călătorie pe care să o păstrezi în amintire ca CEA mai spectaculoasă, bine organizată și echilibrată, îți recomandăm JBM PREMIUM, care include:

Întâlniri de consultanță dedicate conceperii programului în cel mai mic detaliu.

Toate serviciile turistice: bilete de avion, cazări, abonamente de călătorie, transferuri, ghizi locali, rezervări la restaurante; dispozitiv portabil de WiFi.

Manual personalizat al călătoriei tale, cu informații care să te ghideze pe parcursul întregii experiențe.

Grup whatsapp în care comunicăm în fiecare zi și unde îți vom trimite informații despre ziua următoare în format audio pentru a ne asigura că ai parte de călătorie fără evenimente neplăcute și vei profita la maxim de timp și experiența japoneză.

Traseu personalizat în funcție de preocupările și pasiunile voastre.

Consultanță 24/24 la destinație.