JBM PREMIUM

Cui se adresează?

JBM PREMIUM este destinat celor care își doresc să exploreze Japonia, ghidați pas cu pas, către experiențe exclusiviste. Vă place să vă lăsați pe mână specialiștilor, a profesioniștilor și să luați ce e mai bun dintr-o destinație, de la experiențe la cazări care oferă mai mult decât o noapte de somn. De-a lungul celor 20 de ani de când vizităm Japonia, am căutat în primul rând să experimentăm cât mai divers, dar trebuie să recunoaștem că cele mai mișto experiențe au fost cele care combină spiritul locului cu experiența exclusivistă.

Premium_JapanbyMyself

Dacă:

Atunci, vă invităm să citiți mai multe despre programul JBM PREMIUM și să ne contactați pentru orice detalii suplimentare ați putea avea. 

 

Ce conține JBM PREMIUM?

Ce valoare îmi aduce? De ce am nevoie de el?

Concepem împreună planul călătorie și îl finisăm până la cel mai mic detaliu. Suntem ghizii voștri atât înainte de a pleca cât și în timpul călătoriei, online.

Vei avea un antrenor personal în procesul călătoriei. Practic, în loc să mergi la sală și să îți prezinte antrenorul ce ai de făcut la începutul sesiuni și apoi să te părăsească, tu vei avea un antrenor personal pe tot parcursul sesiunii, vei avea parte de o experiență Premium.

Include o oră de limba japoneză în care vei învăța cuvintele și expresiile de care ai nevoie în călătoria ta.

Vrei să afli mai multe?
Contactează-ne pentru o întâlnire!
Idei itinerarii

Japonia printre florile de cireș

Nuanțe tomnatice în Japonia cosmopolită și tradițională!